Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek att finnas

Kärlek att finnas
Kommer jag stå vid din sida, alltid föralltid
Allt jag ville ha
Svårt att förstå
Men i himlen kommer vi att träffas
Ingen kommer till ditt försvar
Du står ensam kvar
På perrongen till universum
Utan någon vid din sida

Utan syre
Utan vilja
Utan kärlek

Men ändå står du kvar
Mitt ibland mej
Finns du ändå kvar
Fastän jag sa till mej själv
För en lång tid sen

Svart och tyst
Ensam står du kvar
Utan vilja




Övriga genrer av NeverAngel
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-01-27 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel