Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligt

Tiden är diffus.
I den gamla skogen på den gamla stigen hörs trädens sus.
Skänker världen skimmrande ljus.
Vill tränga in i blåbetongenshus.
På bardisken i ek står skummande ölkrus.
Vill väcka fantasi bus.
Kittlande elak hårig lus.
Småstadens rofyllda rus.
Vågornas tilldelade ständiga brus.
Kvinnors egentliga håriga mus.




Övriga genrer av Kärlek är
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-02-06 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kärlek är