Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidöppna ögon

Som vattenklot splaschar mot marken.
Du kan inte fly till paradis parken.
Jag vet att du känner dig vissen.
Men listen.
Att fly ger ingen kraft.
Du önskar dig så starkt ett skaft.
Men med det kan du inte flyga.
Och snälla- sluta smyga.
Vad är det du vill veta- intet veta.
Låt det dig inte reta.
Allt hinner ifatt.
Gå nu tillbaka till bänken där du satt.
Jag fanns här då.
Fast dagen tycktes väldigt grå.
Jag finns här nu.
Börja se mig kära du.




Övriga genrer av Kärlek är
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-02-07 13:24



Bookmark and Share


    M
Så fint. Men det hjälper inte hur mycket man vill ge-om det inte finns någon som vill ta emot.
Dela upp texterna i stycken så blir de lättare och jag tror det skulle flyta bättre.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Kärlek är