Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beundransvärd utsikt






Du ligger där, så lugn så trygg så goo
jag beundrar min utsikt.

Jag följer dragen i ditt ansikte, näsan,

den kyssvänliga munnen


Örsnibben som knappt syns under det kastanjeröda håret

Halsen och ner över de gooa brösten

mmmm så fina,

så levandes,

vilken njutning de ger


magen är speciell, kramvänlig.

skulle kunna ligga där i timmar och bara hålla om, klappa,kyssa, smeka.

Så efterlängtad du är i min tanke






 




Övriga genrer av johanni
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 09:44



Bookmark and Share


  Blomster
Drömkvinnan i ditt liv alltså. =) Fina rader om en basal längtan efter tvåsamhet.
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl