Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelblomster

Om sommaren jag såg dig
med ett leende så stort
Dansandes naken
under den klar blå himmelen


Du sträcker ut en hand och säger

Kom,
Kom
Bli min,

I ett förenas vi
under de vilda

äppelblommornas doft.




Övriga genrer av johanni
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-02-13 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl