Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka rymd






Mina blickar faller på dig,
du står där i fönstret.

Månens klara sken
lyser upp och avslöjar
din kropps former,

Så vacker där du står
spejandes ut i den mörka rymd

och jag

På det finaste jag vet


Dig




Övriga genrer av johanni
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-02-28 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl