Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..strängt taget..


Mina sex problem

E B G D A E



Dessutom taktkänsla, timing, stämning

så egentligen är de nio...

...men någon gång ska jag väl lära

mig spela gitarr




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 699 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-03 07:44



Bookmark and Share


    prana
haha gick på den igen.
2007-10-28

  Jean-Michel Orblin
fyndigt trodde de va nåt annat1
2007-10-25

    prana
haha skön!

det är bara fortsätta. jag har spelat i lite över ett år, och nu kan jag dom flesta ackorden, plus att man kan plocka med fingrarna hyffsat, så det är bara å fortsätta!

skönt skrivet.
2007-10-10

  ordterroristen
så grymt skön humor :)
2007-09-22

  To
Ja! Riktigt fyndigt måste jag säga. Både titeln och texten. ;)
2007-09-15

  Agnes
*ha ha*... fyndigt!
2007-08-17

  Stig-Erik Eriksson
Ja, det där med gitarren är ett stort problem.. *ler*
2007-06-01

  Johan Nilsson
haha :P
underbar, helskön!
2007-04-11

  Lillasyster F
Jag har också försökt. Det gick inget vidare.
Hoppas att du lyckas - det gör du i alla fall med din dikt om det!
2007-03-05

  Bengt VIP
Visst finns det möjlighet att ha fler strängar på sin lyra...
2007-03-03

    eva m h
Aha! Nu föll polletten ner! Ja den var fyndig! :-)
2007-03-03

  Lena K Nilsson VIP
Fyndigt skrivet! Har själv försökt mig på det där med gitarr, inte lätt... Tredje gången gillt gick det så där....Kämpa på!
2007-03-03

  ordterroristen
pust, förstår dina problem. Fast det finns lite värre ackord vill jag lova ;)
2007-03-03

    sunnanvind
Bra! Vilken fyndig öppning! Och bra dikt dessutom...
Du kommer att lära dig! När jag lärde mig teckenspråk kändes fingrarna som klumpar,med övning så blev de flinka och lydde. Samma sak med gitarren! Vet vad du går igenom! Men kul är det!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm