Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Ja det mesta är bara skit

sa gumman

och torkade sig i röva




Övriga genrer av HonsomheterSofia
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-03-14 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia