Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en annan poet här inne, hon vet kanske vem...


Den rena sporten




När hon har ett förhållande
har hon det mest
för att kunna vara otrogen
eftersom det är mer spännande
att träffa någon
då hon redan har sitt på det torra

när hon är singel
är det inte alls lika spännande
att gå runt och ragga

när hon raggar
är det dessutom på dem
som redan är upptagna
visar sig bära ring på fingret
det är då
det verkligen är en ren sport




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-03-17 20:39



Bookmark and Share


  Nettan
Haha...helt enkelt underbart....ett ess i rockärmen, ett 100m lopp, en landslagsmatch, ja du förstår;)
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP