Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 144 Krigs zon







Hennes sträva tunga
tunga läppar
mina sånger

minner om de år
om alla gånger
vi strödde salt
i varandras sår





Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-03-21 12:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
av stavat, anledningen är att det är populärt bland ungdomar att avstava ord, som om det trodde att svenska skrivs på samma sätt som engelska... vi blir ju alltmer anglifierade... det är delvis därför det står stop på en del trafikskyltar, så turisterna inte skall behöva undra, men svenskarna kan tro att det är när till puben, fast vad gör det... vi bor ju ändå bara i Sverige...
jag sällar mig bara till pöbeln, det vore mig främmande att gå emot strömmen i den så kallade utvecklingen, det sägs ju ändå att ungdomen är vår framtid... liksom jag var mina föräldrars framtid, och se bara hur det gick för mig... och så även för dem...
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP