Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvor till barnen

Mina barn har fått påskpresenter idag

allt ifrån....


godis

blommor

pengar


....till gravljus




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-04-06 17:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ett ljus som brinner av kärlek..
2007-04-08

  AjBi
Du/ni tände ett kärlekens ljus till er son som påskpresent. Nåt finare kunde han inte få. En låga, ett ljus, ett varmt sken... det är kärlek.
2007-04-08

  Catboy
Aj. den träffade :\'(
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson