Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar aldrig slut

Faller i sömn i takt med gråten som hulkande välver fram från nånstans inuti. Hålrummet som fortfarande finns där fylls med luft och tårar. Svämmar över och rinner ut för att fyllas på nytt. Börjar på nytt och startar om, men tar aldrig slut.

Jagas av oroliga drömmar när sömnen till sluta tagit över. Vrider och vänder sig, springer för livet. Bort från all smärta och tristess, bort från vardagens gråa toner och blodröda stänk. Till ett lugn, en frid, ett öppet hav. Solbelyst och vindstilla, lugnet efter stormen.

Vaknar upp kallsvettig och hålögd. Stirrar svart fram i mörkret, vågar inte tända lampan, rädd för vad ljuset ska avslöja. En orolig natt har bara precis börjat. Börjar på nytt och startar om, men tar aldrig slut. Det tar aldrig slut - havet rinner aldrig ut.




Övriga genrer av Anna-Panna
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-04-19 22:02



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
jag fångades av din text..känner igen mig lite..vet hur det är att jagas av oroliga drömmar..mycket bra skrivet!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Panna
Anna-Panna