Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste dagens Västmanlands Läns Tidning. Personalen på skolan, där det varit moppefärd i korridor, har skrivit en insändare, med ironi..


Icke vårdslöst !!! ( Del 2)

Om moppefärd för grabb eller tjej

i korridor för tingsrätt är helt okej

bör hastigheten begränsad vara

och låta barnen högst i trettio fara




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-04-21 10:17



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Jag säger bara: kära någon...
Har de inte tagit hänsyn till avgasutsläppen? Det kan ju i alla fall räknas som en hälsofara (som om det inte skulle vara tillräckligt hälsofarligt att susa fram i korridorerna på moppe...)
2007-04-29

  "Silver" VIP
Hoppas ironin var slående, precis som din dikt!

(Det måste ha varit en lång korridor, om han lyckades få upp den i femtio).

Bra!
2007-04-22

  KonstigaKatter
Jag kan inte förstå att tingsrätten friade den pojken... Vilken förebild det är, vilka konsekvenser det kan komma med... hmm... ja... tills deras egna barn eller barnbarn blir överkörda... oj! kanske är det DE som kör?! Bra att du uppmärksammar förändring av normer.
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm