Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland förstår du inte vad jag menar, och det är precis det jag menar, det krävs kompetens för att förstå vilken del av kroppen som kan kompensera. Som att säga att det en inte har i benen får en ha i huvudet. Eller var det kanske tvärtom?


Kompensation?





Två riksdagsmän möts utanför plenisalen i kaffepausen.
Ett replikskifte uppstår.
-Sitter du på kompetensen?
-Nej, jag sitter på sätet.
-Det var just det jag menade.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-04-26 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP