Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar/mardrömmar


Jag drömmer.
Jag drömmer om dig.
Jag vill inte drömma.
Får inte drömma.
Du har aldrig hänt.
Jag måste tänka så.
För om du har hänt.
Då finns jag inte längre.

Man jag drömmer.
Fast jag inte vill.
Så ser jag dig.
Överallt.
Du hoppar fram som gubben i lådan
och säger \"hej! jag tycker om dej!\"
Och jag tänker att jag tycker om dig med,
men jag säger inget.
För jag är så fel.
Och du är så rätt.

Och aldrig skiner solen så mycket.
Och aldrig är himlen så blå.
Men det blir mörkt igen.
Och du går.
Och jag borde ropa efter dig och
skrika att du ska stanna.
Men detgör jag inte.

Det hade nog aldrig funkat.
Så tänker jag.
Om det hade hänt så
hade det aldrig funkat.
Men det hände inte.
För jag finns.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-05-13 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT