Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma


Sitter ensam på bryggan där vi
brukade leta efter varandra.
Vi var så dåliga
på att leka kurragömma.
Gömde oss alltid på samma ställe.

Vi ville nog bli hittade.
Men vi var tvungna att gömma oss.
Lite grann i alla fall.
Annars blev det så uppenbart.
Att vi ville hitta.

Du gömde dig mest.
Och bäst.
Jag kunde inte hitta dig.

För du har gömt.
Och glömt.
Men vi kan väl säga att du inte
har tid att leka just nu.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-17 18:54



Bookmark and Share


    Noyle
Förstår inte helt (amen, kalla mig trög om du vill!) Dikten var bra i början, men slutet blev lite.. Jag vet inte. Men jag gilalr din dikt ändå, du skriver bra.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT