Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats på jorden










...kan jag inte ses i dina ögon
som en mästare,
kan jag likväl något mästra dig

det är min tjänst här på jorden,
inte att i strålkastarskenet stå och skrika,
dock i en stråle sol befinna mig konstant...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-18 12:47



Bookmark and Share


    Nattviol
ahh, tycker att jag känner
igen denna.....
visst är det härligt att ta
plats!!!
2007-05-18

  Carola Jeryd
Åh...
Du har din plats i solen!
Med de här orden lyser du
som det \"ljushuvud\" du ÄR!
Full pott!
Tack och kramiz
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP