Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja

Att både vilja och inte vilja

Det sägs
att livet är för kort för att ha tråkigt.
Men är gräset alltid grönare
på andra sidan staketet?

Att lämna det jag har
och kasta mig ut
utan att veta vad jag landar på

vågar jag det?




Övriga genrer av ceicli
Läst 423 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-22 01:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Att våga är att vinna...säger vissa men personligen tvekar jag precis som du - man vet vad man har men inte vad man får...ja det finns många såna där uttryck...Det är vilket fall en klok fråga att ställa sig och din dikt är mer än bra formulerad tycker jag!!!
2007-05-24

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Kort, tänkvärd, en text med ett djup och en evig fråga!
2007-05-23

  Nikolai Jungsin VIP
Se till att ha med ett paket plåster.. sen ska det nog gå bra:)

men ja en längtan växer tills den får kraft..
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

ceicli
ceicli