Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Du är min själ.
Du är min stolthet.
Du är min trygghet.
Du är min närhet.
Du är min ständiga lyssnare.
Du tar hand om mig.
Du hjälper mig.
Du skäller om det behövs.
Du vill mig alltid det bästa, det gör dig unik.
Men du är trots allt min mamma.




Övriga genrer av Sandan
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-22 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandan
Sandan