Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldersmässigt måhända

Mä brösta på sne
å än extra ända breve
när man nu ligg ner
kansch int så konstit ändå
att man lissom njut för två?




Övriga genrer av morrigan
Läst 748 gånger
Publicerad 2005-03-12 20:05



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
*gapskrattar*
Den var jättekul!
2007-09-22

  kanelen
kan riktigt höra hur det skulle låta....
och SE hur det skulle se ut...
målande och roligt!!
2005-04-02

  madinsane
..när jag läser nåt riktigt kuligt* :D
2005-03-12
  > Nästa text
< Föregående

morrigan