Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onani som terapi




Någon här har uttalat
att onanin är underskattad

jag är benägen att hålla med
onani gör en spänd människa lugn
fylls av harmoni och livsglädje

onani är inte könsbundet
kan utövas av alla och envar
gör att en får utlopp för känslor
av de mest skilda slag

så den som vill lägga skam
över onanisten
gör både sig själv och alla andra
en präktig otjänst

att smeka sig själv
är inte istället för att älska
med någon annan människa
¨
att smeka sig själv
är att bry sig om sig själv
är att älska med någon jag älskar
- mig själv

det är som du säger
du okände i mängden
onanin är ett underskattat nöje




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-24 17:55



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Den var bra, pricket över I:et.
2007-05-25

  Antropofagen
Hahaha!! om man blir bög av att onanera, då funnes inga andra än bögar och flator, nunnor och munkar *kikar neråt*.

Visst är det ett substitut, men man sårar ingen. Bra ordat
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP