Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna 6

6
En så viktig siffra
En viktig känsla

Att tänka på dig
gör att kroppen reagerar

Skönt
Spännande

Hur ska jag kunna vänta?




Övriga genrer av ceicli
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-30 21:42



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Ja säg det.. kanske inte är en siffra.. kanske är allt som hör till?
Lyllos den som är väntans mål
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

ceicli
ceicli