Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn

Strilande sommarregn

Kom jag vill dansa under dig

Kom jag vill älska under dig

Kom skölj bort allt det smutsiga


Strilande sommarregn

Gör mig ren och När mig
Så jag åter kan grönska.




Övriga genrer av johanni
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 17:55



Bookmark and Share


  backsippa
Vacker och sorligt, bra beskrivet om känslor som är så sköra
2007-06-25

  drakbruden VIP
Ljuvligt friskhet i längtan efter pånyttfödelse. Vackert!
2007-06-20

    Brell
Underbar!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl