Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lisa





Att krypa in i din famn

Lägga tungt huvud mot ett bröst

Känna smekande hand mot min kind

En lisa i dag för en tung själ




Övriga genrer av johanni
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-20 18:39



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert ....!
2007-06-21

  Blodros
...dina ord ger en skön känsla att få släppa sina bördor för en stund..
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl