Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar och rop..

Jag tyckte om att se dig sova,
ligga brevid och känna tryggheten av din närhet.
När du inte såg mig eller hörde mig,du inte visste att jag var där.

Jag minns den sommaren som igår.
Hur jag brukade springa från skolan för att få träffa dig fortare.
Hur jag kunde sitta och vänta i timmar på att du skulle höra av dig.
Hur jag brukade ljuga för mina nära och kära bara för att få vara dig nära.

Jag minns hur liten och förälskad av din närhet jag var.
Hur jag beundrade dig och din personlighet.
Du var magisk för mig.
Jag minns hur vi brukade fly du och jag,
när jag rymde hemifrån i natten och mötte dig på ängen.
Gräset var alldeles fuktigt och det var varmt fortfarande.
Sena kvällar i juli.
Du var det vackraste jag visste.
Du var min första kärlek.

Men allt vackert har ett slut.
Jag slängde bort dig.

Bland viskningar och rop söker jag nu min väg,bland hat och problem har jag tvingat mig ut.
Jag söker och söker efter någon som dig.
Men ingen sko passar min fot så perfekt som du.

Numera är jag som en fågel med brutna vingar.
Sökande och villsen.

Så säg mig min vän,vart är du idag?






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-06-25 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP