Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av bläck..

Hon vaknar.
Ser sig omkring,
fylld av ångest och sminket på kinderna.
Vad hände igår?
Var som vanligt för full och minns inget av gårdagen.
Vilka träffade hon,vad sa hon,vad gorde hon?
Vilka hånglade och gav hon fel budskap till?
Kliver upp och vill bara gråta,men kan inte..
Skrika,men ingen kommer höra.
Ignorerad av omvärlden.
Dränker sina sorger med alkohol och ciggaretter.
Hon har tappat sin självkänsla för länge sen.
Liggandes på golvet i sitt eget samvete..
Blundar och längtar.
Men vem kan älska ett hjärta av tyg?
En sliten trasdocka..
En sån man gör hur man vill med.
För hon är så snäll så hon är korkad.
Hon är så blåst så hon tror att alla är likadana,
lika snälla.
Men människor är idioter.

-Jag är en idiot..




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-25 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP