Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mumsmums

 

Ditt leènde

Är som mums mums

för själen

 




Övriga genrer av johanni
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-27 11:25



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En mycket lockande titel...o en mumsig text*
*Snyggt*
2007-07-06

  Jessica Ebbesson
Dina ord är lika söta som mums mums..
2007-07-02

    Bögen
Mmm, sånna leenden tycker jag om! Bra fångat!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl