Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sånt väder

Ett sånt väder
regn, regn, regn
En vän dyker upp
med frallor och mazarin.
Jag bjuder på kaffe
Vi sitter i mitt uterum
Det läcker in från taket
dropp, dropp...
Får mig att tänka på Saltkråkan
Tjorven och Farbror Melker
En typisk svensk sommar?




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 630 gånger
Publicerad 2007-06-28 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson