Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att flyga på egna vingar

När första lämnade boet
kom smärtor av
tårfylld sorg
orolig saknad
andades
tomrummets närvaro

skulle vingarna bära

nu är det dags för andra

jag funderar







vilken sorts
champagne jag ska köpa




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 558 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-04 06:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här dikten är bara för härlig..kärleksfull med glimten i ögat..sitter här och fnissar
2008-10-17

  Peppe11
Du, denna är bättre än vad du förmodligen kan ana...
Tröst, och hopp i samma mening, genialiskt..
Kram P
2008-09-08

  Blåbäret
åh vad underbart skrivet och vilken framtidtro och livslust för det egna jaget! Skål för ett bra jobb!!!
2008-08-21

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin text, med en härlig och lite oväntad vändning.

Tack för att du delade med dig.
2008-05-20

    Nike
precis så är det...
2007-07-08

  Eline.P
Hihi, dessa kluvna känslor. Suck av vemod - suck av lättnad! Mycket \"braskrivet\" såå lätt att känna igen sig ;)
2007-07-04

    JJ VIP
Hehe! Jag tror nog att sanningen ligger någonstans mitt i mellan första och andra....Men rolig och snygg tanke vändning lyckades du med! Mvh. JJ.
2007-07-04

  KonstigaKatter
*ASG*! Du är bäst på poesi med slutkläm!
2007-07-04

  * Ammi *
allvarligt?
men campagnen är du väl värd ändå?
kanske ni skålar tillsammans?
2007-07-04

  Rosmarin
vilken härlig slutknorr...den ska jag bokmärka!
2007-07-04

    ej medlem längre
Jag hoppas att skumpan är till dig!! *S*
Bra skrivet!!
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm