Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Vill bara tacka för empati.

Tack alla ni som läst och kommenterat min text;
Till Min Kära Svärfar, ni ger tröst och det värmer !




Övriga genrer av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-03-25 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund