Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel? Moral?







Satt fascismen i
A. Hitlers hälsning med något lyft och utsträckt arm?
B. Hitlers medelmåttiga konstnärsskap?
C. Hitlers förkärlek för vegetarisk kost?
eller kanske
D. Hitlers något mediokra parodi på en mustasch?


Om det nu är förbjudet att göra hitlers hälsning och dessutom att uttala orden i hälsningen ifråga... varhelst en grips av en hart när obetvinglig lust att göra densamma...
Varför är det då inte förbjudet att gödsla med den i filmer och pjäser som avhandlar tiden före och under andra världskriget?


Vad vore väl enklare för fascister av idag än att sponsra just sådana pjäser och filmer, just för att kunna gödsla med och förhärliga den tidens tendenser?


Jag vill förbjuda allt som Hitler höll kärt, särskilt då medelmåttig konstnärstalang och så förstås vegetarisk kost.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-07-05 18:39



Bookmark and Share


  Människa
Eller medelmåttiga konstnärer som råkar vara vegetarianer...
(Som mig)
2008-10-19

  Gunwale VIP
Haha! Särskilt om de sammanblandas, va?! Som smaklöst serverad vegetarisk konst.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP