Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordsbråkligt






...även en blind höna

hittar

ett

korn

av

samling...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-07-06 12:55



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej :-) kul, åtminstone hittar hönan ett korn...
Lena
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP