Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXL; Djuret inom mig

Jag har fått kontakt med djuret inom mig.

Jag vill pippa lika bekymmerslöst som kaniner gör. Utsöndra dofter vart än jag går och markera mitt revir på ett enkelt sätt. Inga vräkiga Mercedes eller uppstoppade silikonpattar alls. Istället rå och naken sexighet som inte kan köpas med prylar.

Vi kunde nosa runt i parken och fnysa lite lätt innan vi la ner taggarna och kom varandra in på livet. Den kåtheten skulle inte känna några konventioner eller skam. På bussen till skolan, gnuggad av ett bultande säte, skulle jag bara se mig omkring och se ut min partner. Efter en blick, ett enkelt kjolslyft och en slick i hans öra, skulle jag sjunka ned med mitt blöta sköte över en vänlig själs stolta lem. Inget kön, varken manligt eller kvinnligt, skulle vara omskuret. Med djuret inom mig går jag till de sälla jaktmarkerna med ett leende.





Övriga genrer av Hans & Greta
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-07-23 10:51



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jag har ofta dagdrömt om det där. Inte så mycket för hämningslöst sex, utan för alla människors rätt att fritt uttrycka sin sexualitet. Jag har så många kvinnliga vänner som hämmas av rädsla och skam inför sin kraftfulla sexualitet. Det är kvinnor som blivit våldtagna, misshandlade, kränkta för att de velat leva ut sina känslor.
\"Fan, jag skulle så gärna vilja vara riktigt bitchig någon kväll\" sa en vännina med sugande blick och ett klurigt leende. \"Men jag vågar inte.\"
Och det kan göra mig hemskt ledsen. Inte för hennes ovilja, utan för Machokulturens tyranni och dess självpåtagna monopol på fri sexualitet.
2007-08-01

  ospray
Ah rått och skönt skrivet


applåd!!!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans & Greta
Hans & Greta