Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om att röka




Det viktiga med att röka
är att rökare bidrar aktivt
till cancerforskningen
samt till lungforskningen,
ingen av dem skulle behövas
i samma höga grad
om det inte fanns rökare...

dessutom skulle folk
som är anställda av tobaksföretag
kanske behöva gå arbetslösa,
skatten som staten tar in
skulle vara betydligt lägre och
företaget Sverige
skulle kanske gå på knäna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-07-27 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Först augusti hade jag tänkt lägga av men du fick mig att...*S*
Näääääääää, jag lägger av då och bidrar till statens dåliga finanser...*L*
2007-07-27

    *Zenobia*
mmm....du har nog en poäng där...

fast jag är glad jag inte använder giftpinnar längre...
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP