Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått


Deep Blue Sea på repeat.
Om det nu vore så väl att Youtube hade den funktionen.
Men vi kan väl låtsas.

Jag behöver snäll musik,
jag klarar inget annat för då faller jag ihop och isär.
Ja, vi kan väl låtsas

att allt inte känns så hårt som betong.
För jag klarar nog knappt av att någon kramar mig,
utan att jag faller ihop och isär.
Vi kan väl låtsas

att kanske om jag hade någon
som kunde blåsa bort allt det tunga, tunga,
som om det vore damm.
Kanske kunde jag orka då?

Nej.




Övriga genrer av Matilda.k
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 17:43



Bookmark and Share


    Suz
starkt och väl skrivet.
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k