Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände mig så otroligt ensam när jag var 20 år uppenbarligen. Idag skulle jag nog bara tycka det vore skönt med lite ensamhet.


En text om ensamhet

Att leva..
Med sig själv..
Varge dag..

Vakna med sig själv..
Sova med sig själv..
Prata med sig själv..
Äta med sig själv..
Gå..Med sig själv..

Hur jag än försöker..
Gång på gång..
Så misslyckas jag..

Som att jag vore dömd..
Att ständigt vara med mig själv

Tills döden skiljer oss åt..

Jag och mig själv..






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2007-07-31 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP