Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När såsen har reducerats till en trögflytande gegga, som är klibbig, seg och svår att ta sig ur.


XXL; I nöd och lust


äktenskap
måsteknull
missionären
fotboll
idrottsdag
torrskaver
andedräkt
byta gardiner
flåsa
svett
bortvänd
spruta
vältra av
själv
tom
barnen
imorgon




Övriga genrer av Hans & Greta
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-08-02 11:27



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Haha, Svensson-liv, at its peak.
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans & Greta
Hans & Greta