Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig..


-Du sa till mig att med min kropp kan jag få vilken man jag vill..

Men endå så stog jag ju där med dig..
För att det var ju bara dig jag ville ha..

-Varför kunde du inte bara förstå det...










Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP