Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla händer


Mina händer är kalla,
precis som din blick.
Dina isblåa ögon
som inte riktigt vill
hitta mina.
Vill väl kanske inte
kyla ner mej.
Men jag är redan kall
om händerna.

Om dina ögon skulle vara
ett väder.
Då skulle dom va regn...
Fast utan det blöta.
Och ibland glittrar solen
i oregndropparna.
Men jag ser inga tårar.
Vad tänker du på?

Jag skulle gärna
värma dej.
Men jag har så kalla händer.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 504 gånger
Publicerad 2007-08-27 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT