Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det HÄR är sanningen, det HÄR är vad du måste förstå fast ingen kan vara sin egen domare (om du inte tillhör besättningen på Red Dwarf)


Det handlar om

Ge mig dina ögon
ge mig en blick
och jag glömmer dig aldrig.

Det handlar inte om bekräftelse
det har det aldrig gjort.
Det handlar om att jag kan
- när jag kan -
finns det få spärrar.
Det handlar om att glänsa
så länge jag fortfarande kan blända.
Det handlar inte om kärlek
Det har det aldrig gjort.
Det handlar om att äga scenen
Blöda utan att skära upp venen.

Ge mig dina ögon, ge mig din blick
Men ge mig aldrig någonsin din hand.
Ge mig aldrig din kärlek.
Då försummar jag dig
tar dina kyssar för givet
och din värmande famn när ingen annan bjuds.

Det handlar inte om begär
för andra kön än ditt.
har inte skit med lustar
för läppar bröst och spänning
att göra.
Vad det handlar om
är att tillfredsställa viljan
Vad det handlar om
är att töja gränser
gränser som ni satte upp.
inte norm men inte sjuk bara jag

Det är spel
ett spel för mig
och det handlar inte om att vinna
det har det aldrig gjort.




Övriga genrer av Hiro
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 23:45



Bookmark and Share


  Sländan
Tycker om den här som fan! Början och slutat binder ihop texten på ett suveränt sätt. Bra, bra, bra!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Hiro
Hiro