Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren som öppnas ibland

Längst in i
varje människa
finns
det som är
helt och riktigt

det som är äkta
som aldrig någonsin
är fel

men
dörren ditin
kan ej öppnas
hursom helst
av vem som helst
närsom helst

utan bara ibland
i mötet
med
speciella människor




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 570 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-10-14 14:54



Bookmark and Share


    Venkis
Mycket fint och komplett.
2007-10-15

  Lena Krantz VIP
Verkligen hur sant som helst och bra skrivet om den sanningen!
2007-10-15

  Catrin
Visst är det så... det där innersta rummet är några få utvalda genom livet som får tillträde till. Gillar!!
2007-10-15

  Bodil Sandberg
Ja där satte du sanningens blodröda ord på pränt...underbart poetat!!!
2007-10-15

  Jack_iX
Klokrena sanningar läsvärt serverade ...
2007-10-15

  Rosmarin
grattis till mest läsvärd! Ja det är den verkligen tycker jag!
2007-10-15

    sunnanvind
Så är det...mycket fint!
2007-10-15

  * Ammi *
grattis
en tänkvärd och bra text
2007-10-15

  Lena K Nilsson VIP
Så sant och så fint skrivet!
2007-10-15

  Rosmarin
ja så är det

och så bra formulerat!
2007-10-15

    eva m h
Verkligen sant!!
2007-10-14

  Maria Zena Viklund
mycket mycket vackert!!
2007-10-14

  Bjarne Nordbö
Tycker massvis om.
2007-10-14

  devilsangel
Precis så är det! Vissa speciella människor har nyckeln till det innersta, bara genom att finnas!

En mycket fin och bra skriven dikt!
2007-10-14

  Ronny Berk
så livs visdom den texten berör och förmedlar...ja...
2007-10-14

    Lindizz
mycket fina ord, så sant ! bravo!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm