Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av en annan poet här inne, bara du vet vem du är


Något litet om livet II








...även jag tröstar mig
av den vetskapen att detta liv
är det enda som gives en i tillvaron

men det är synd om dem
som aldrig mer
skall få skåda ditt anlete,
lyssna till ditt skratt,
smittas av ditt leende
glädjas av din blotta närvaro,
känna dagen förgyllas
av mötet med din existens...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 20:31



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Tack.
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP