Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del \'kloka beslut\' faller på hälleberget


En lek med ord








Att köra miljöbil väljer fler

att miljöbil köra väljer fler

fler miljöbil väljer att köra

fler väljer att köra miljöbil

miljöbil att köra väljer fler

miljöbil väljer fler att köra

väljer fler att köra miljöbil?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-12 09:18



Bookmark and Share


  Lena Renman
:-)
lena
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP