Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa moln


Utanför mitt fönster är molnen rosa.
Och det känns som om jag är på väg dit.
Så jag kan hoppa lite.

Men imorgon ska molnen vara grå.
Så det kan regna litegrann.
Så jag kan ha mitt paraply.
Så du kanske kan få plats under det.

Du kanske inte tycker om gråa moln.
Men det kan va ganska mysigt.
Jag lovar.
Molnen kanske blir rosa under paraplyet.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 701 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 20:05



Bookmark and Share


    vemod
Jag ryser! Du är ju helt otrolig!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT