Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till av flickanfrånovan


Något litet om att välja själv








det finns ensamhet
och så finns det \'egen tid\'
det första bara finns
det andra väljer du själv

att välja är skönt
bara vara själv är skönt
ligga i gräset så grönt
ta vara på sin tid
även om du inte \'gör\' något extra




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-09-16 09:57



Bookmark and Share


  katt.inc
Så skönt att bara göra ingenting, helt enkelt bara finnas till. Bra poetat av dig.
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP