Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September


eko.
Nån har satt dina ord på repeat.
Din röst upprepar sej i mitt huvud.
Är jag knäpp?

Och ibland känns det
som om solen gått i moln
i mej med.

Jag blir inte gul,
men jag vissnar litegrann.
Inuti.

Hösten äter upp mej
och lämnar kvar
en liten hög med dålig hårdag.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-09-17 13:33



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Haha, jag gillar bara älskar slutet. Bra höstdikt<3
2007-09-29

    vemod
\"en liten hög med dålig hårdag\" Hjälp va bra!!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT