Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni får ursäkta mig, men jag måste gå på muggen mitt i skrivandet, så texten läggs ut oavslutad, men behöven gör sin ankomst gnällande


Den siste äggkastarens sista önskan







Att få bli begravd levande
under medaljer och andra fina
utmärkelser och diplom

kopplad till maskiner
som håller kroppen igång
efter hjärndödens inträde

att få ligga i en sorts koma
långt under jord
av en idrottsarena
mitt i city




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 11:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
något litet måste ju även kunna anstå till läsaren att själv fylla i
2007-09-24

  Gunwale VIP
Lugn, hans behov tar lite tid, bara...
2007-09-21

  katt.inc
Synd det där med behoven, hade varit intressant att få ta del av slutet på denna, som det verkar, existentiella dikt.
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP