Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyroman!


Man ska aspelut inte sätta eld
på andra människor!
Så gör man bara i film.
Har du inte fattat det än?
Om man vill prova att grilla korv
på någons kind
Måste man faktiskt fråga först.
Och man ska inte prova att
hälla niagarafallen ur någons ögon.
Även om det är för att
släcka elden.
Det släcker inte särskilt bra.
Och det är bara på film
man skjuter pil på folk.
Jag tror du måste sluta se på tv.




Övriga genrer av kan man frysa på sommaren?
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kan man frysa på sommaren?

Mina favoriter
SKÖRT