Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren efter dig

I mitt badrum tvättar jag bort de sista spåren av dig, av vår natt. Din tandborste står där istället, smutsig och använd.

Lakanen har jag redan bytt ut mot nytvättade styva. Dina dofter ligger nu i tvättkorgen.

Jag duschar varmt för att få kroppen att bli oskuldsfull igen. I ångorna från duschen blir jag nästan ren och fri.

Nu är den allra sista frågan bara hur många av dina sms jag måste radera för att glömma bort de känslor du väckt?







Övriga genrer av Mimsan
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 23:09



Bookmark and Share


    tapetklister
ja, det finns nackdelar med dagens teknologi..

jag blir dock inte helt klok på om jaget fortfarande ser positiva saker med duet i texten?!

tandborsten är smutsig - känns negativt.
men duets \"dofter\" finns var - känns positivt, kanske lukt skulle fungera som en tydligare markör att det är negativt?
(beror ju självfallet på vad som är meningen, men resten känns som negativt också)

/johanna
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mimsan
Mimsan