Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En barnslig lek med ord, för när jag plockar fram barnet inom mig, plockar barnet fram själen inom mig, bollar med den en stund, suger på den som andra blott suger på en bit choklad


Mmmmm







Mmmm M Mo moped

mmmmm pedanteri

mopedanteri

panter i moped

mmmmm




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 20:48



Bookmark and Share


  katt.inc
Mmmmmmycket rolig.
2007-09-25

  Smurf
Du gör mig glad, att jag får dela din barnsliga lek
Hade väntat mig ett Mmmm Marabou
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP